Assalamualaikum nak tnya.. vitamin apa yg bagus untk ibu menggandung

2 Các câu trả lời

Waalaikumsalam. Kalau awak nak minta suggestion vitamin/supplement untuk preggy mommy, kena tanya doktor. Sebab setiap preggy mommy tak sama tahap kesihatan.

11mo trước

Sebelum tu awak dapat vitamin apa daripada KK? Ada tanya nurse tak vitamin apa dan untuk apa?

real food. buah2, sayur2, daging, ayam, ikan. semua ada vitamin.

11mo trước

Masa 1st trimester, kk bg vit c jer. Lain2 supplement xberani nk ambil. Nnti consult dgn doc