boleh ke potong kuku ketika dalam pantang lps bersalin ? #PANTANGDAY5 #INGINTAHU

4 Các câu trả lời

Bersih pun separuh dari iman. Islam takde cakap larangan dlm potong kuku walaupun dalam haid. Hati2 dgn kepercayaan orang dulu2 takut jatuh syirik. Bagi yang beragama islam.

Kalau ikut org lama n CL sy skang, dia x galakkan.. tp sy pentingkan kebersihan.. nk pgg baby dgn kuku panjang ish.. jadi sy potong aje

kenapa tak boleh potong? kebersihan diri patut dijaga, tmbh ada nb.

Boleh