Saya gugur 5 weeks, minta tips pantang? Berapa lama next period saya? Tips for next preganncy

2 Các câu trả lời

no need pantang. just mkn healthy food/drink sahaja next period should be 1mth after miscarriage if period cycle normal. if plan nk pregnant, jarakkan 3-6mth after miscarriage. so rahim awk blh recover, u and partner task is to exercise regularly, avoid stress, if partner smoking pls reduce.

12mo trước

Terima kasih

sorry nak tanya, macam mana boleh tahu gugur? bleeding nonstop ke? before tahu gugur ada scan kantung tak?

1mo trước

Sis ade kne cuci x? Mcm mana nk makesure darah tu keluar habis sbb mcm sy sama situasi dgn sis tp xde keluar byk ketulan nmpk mcm period biasa. Sy 5weeks masa tu. before ni pernah gugur tp ketulan byk n sakit sgt mcm senggugut . Time tu mmg keluar habis no need kne cuci dah scan. Tp kali ni xde pon sakit tp keluar mcm period je . Blm jmpe doc lagi.