Salam normal dak berat baby 1.5kg kandungan 31week6hari sbb dokter kata kcik 😌 terasa gila tadi 🥺

4 Các câu trả lời

Sya pun baby kecil sis..masa 32week berat baby 1.6 je..masa 36 2.3 kecil tapi Dr ckp msi normal SBP akan ada msa baby membesar lagi d usia 37,38,39,40 week klu Blum brslin

1y trước

saya pun mcm ni. inshaallah baby boleh membesar lagi

saya 30w , 1.5kg .. doc cakap kecik gak .. now 34w .. rabu ni scan .. harap naik la berat yang doc nak tu

msih ada ms lg ..in shaa Allah .mcm sy dlu bersalin 34minggu ank berat 2.1kg...mg dpmudahkan segalanya amiin

1y trước

Aamiinn sy taktaw target dokter bpa kilo nak hm

Saya pun. Awak try makan manis banyak². Saya menjadi. Berat baby naik almost 600g within 2 weeks