Boy ke girl?? Geng due bulan 9 ada ke yang dah tahu gender baby??boy ke girl??

101 Các câu trả lời

Saya due 22/9. Bila nak scan je baby mesti btapuk tanak bg tgk gender. So skrg kami pasrah jela dia nk keluar gender apa 😂

saya tinggal tiup kanan sahaja. so xpasti lah anak lelaki ke perempuan. ..... hihi 28hb ni baru g scan

1y trước

tiub tidak mpengaruhi jantina

Edd sy 20/9.. bulan depan bru nk g bt details scan.. bulan dpn bru tahu boboi ke gegirl.. hope baby beri krja sama lah🤣..

Due sy 6/9 . Td scan doktor kata baby dduk sujud pulak. Em xnampakk jantina 😭

1y trước

due date samela.. dh g scan mybe girl sbb dy sorok jantina dia.. ramai yang kata sye prgnt baby girl sbb muke seri.. je.. 🤭

teringin nak girl sorg tp tu lah masih tkde rezeki due 11.9 baby boy utk kesekian kalinya ank ke 4 dh ..

1y trước

Kita sama sis 11/09

saya 17/9 sama dengan tarikh lahir mak dia hehe...tapi tak tahu lagi gender dia....

scan swasta since 15week, dah nampak. tapi bila pergi kk scan 18week dia malu malu tak berapa nampak pulak 😂

Saya due 8/9, aritu scan x bape jelas sebab tali pusat melintang celah kaki bby, tapi doktor kta mungkin girl.

due date mungkin awal bulan 9 sbb baru tahu pregnant twins 3 hari sblum raya ary tu..gender tak taw lagi

sy due 29.9 baby gurl, smlm scan kat kk ngam2x baby terkangkang nampak kemaluan dia.hehwhwhwh