Saya Baru 9Minggu 2 Hari , Baru Dua Hari Puasa, Dua2 Hr Lepas Berbuka Je Terus Muntah 😌 Knape Eh 😓

6 Các câu trả lời

Bila tak makan takpa, tapi bila dah makan perut jd tak sedap terus muntah jd saya puasa tak penuh, sebab muntah makan pon tak lalu, nasik belum boleh sentuh ni kan bau masakan, semoga awak kuat 🤲🏼🥰

2y trước

semoga awak pun sentiasa kuat 🤲😍 aminn aminn YRA 🤲

Mungkin kene makan potion sikit . Sbb saya puasa 1 pon mcm tu. Puasa kedua amik potion sikiy je. Alhamdulillah ok . Saya pon dh masuk 9minggu

Saya pun mcm tu jgk.. Mungkin sbb perut dh msuk angin.. So saya tak puasa.. Kandungan sy baru 10week..risau kat baby je

2y trước

itu laa maybe sbb masok angin kot 😫ohh okay sis tq sis

saya rasa masuk angin sis.yg sy perasan bila pregnant ni lambat makan skit je mmg akan masuk angin pastu muntah..

sy pun macam tu masa puasa last year. mungkin perut masuk angin. husb tak bagi puasa, katanya kesian baby.

2y trước

hmm sama laa husb tk bg tapi saya nk juga cuba 😌🤣

tak payah lah cuba puasa sis, risaukan lah baby dlu. lol

2y trước

kannnn... bnyak org malas ganti atau bayar fidyah.. bnyak je kes baby behenti jantung sbb puasa..