Hai sy nk tnya siapa sini due date 23.3 dah selamat bersalin

20 Các câu trả lời

Saya due 25/3.. Msa 35w ad cntraction jln bru buka 2cm.. Da cck dexa 2x. Balik rumah rest.. Xda tnda nk sakitt lg 😂 Hrp brslin 37w sbb kak-ii dy smua brslin awai.. Semoga d permudahkan urusan kita semua. AAMIIN

2y trước

aamiin3 yra

Due date 23/3 jgk . Skrg bby kerap mengeras, ngilu bahagian bwh rasa bby duk menekan je . Check up masa 36weeks nurse ckp kepala baby dh engaged (masuk panggul). Tk sabar + nervous nk jumpa bby hehe

Sy due 19/3.. contraction palsu.. bby kerap mengeras tp belum Ade ape2 tande nk kuar LG.. sekarang 37w 2d..semoga kita semue dipermudahkan nk bersalin.. ibu Dan bby sihat

2y trước

due kite sama😊..xde tanda apa2 lg, cuma dah start rasa ngilu di bhgian ari2 & perut pon ase berat sgt..smoga dprmudahkan urusan kite brsalin nnt😊

sy pon tgh tgu hari. skrg ni sakit pinggang, bby mengeras mlm², kerap buang air besar. kalau berjalan tu nk kene pegang je bwh perut. ngilu ya amat

2y trước

Faham betul rasa nk kena sentiasa pegang bawah perut. Sakit ya bila pressure kt tulang pelvis tu menekan 🥲 semoga dipermudahkan urusan bersalin nanti

wah due date 1st ramadhan , sy pulak 24/3 . setakat ni just sakit mcm sengugut & sakit pinggang je menyerang , baby pun tkde tnda nk turun lagi .

2y trước

Yeke sis haah sy first dte rmdhn hahaha tp skg bby duk mgeras je

haii, sy due 20/3 tapi 6/3 nii dah kena serah diri utk induce.. skrg pun dah terasa contruction palsu n baby kerap mengeras

sya due 22/3 lom lg bsalin...xde tnda2 lg cuma kdg rsa skt pgang mcm sengugut je tp jap2 ilang..hrp2 dpt bsalin sblum due

sy due 18/3 ni..tapi tadi da cek bukaan dah buka 1cm..harap dapat keluarkan baby minggu ni..doakan saya ye..

2y trước

ohh yeke.. sy mngeras skli sakit mcm senggugut tp xla kerap sgt.. risau plk😅

saya due 21/3 . tpi blum ada tanda brsalin .. baby ada rasa mengeras and contraction palsu pon ada ..

2y trước

Hrp2 mcm tu la sbb ank 1st n 2nd dua2 normal☺️

Sy dah selamat bersalin 23.2.23.. kalau ikot due 9.3.23.. sy doakan semuanya dipermudahkan. Amin