Hai sy nk tnya siapa sini due date 23.3 dah selamat bersalin

20 Các câu trả lời

Due kita sama 🫣 setakat ni dah start sakit dekat bhgian ari2 dan baby kerap mengeras je

2y trước

Kan sama lah..hrp2 kuar sblum due date lag

Due 25/3 , kene serah diri hari khamis atau jumaat ni baby kurang gerak

2y trước

Induce

saya due date 23.3. tapi masih mnggu hari belum bersalin lagiii. sis dah berslin ke

2y trước

Sy belum lgi tp bby duk asik mgeras pastu mlm je asik nk buang air besr hahaha akk nya dulu kuar 37 mggu 6 hari..

Sama sy due date… tp skg ni rasa mngeras tp x kerap pun…

due date 23... 13hb dah kene masuk wad...bersalin paksa...🤣

2y trước

darah tingi... kene ambik awal 2mingu🤣

sy yg 4/3 pon masih kuat xde tanda ii nk bersalin 😅

sy due 27.3…. xda tanda apa2 lg…

Aaya pon due 23/3 hehe hi kwann

2y trước

Hi kawan..sama lee...hehehe skg ada tnda2 x

due kita sama..

sy due 22/3