Hai mommies" ada x yg alami sprti sya , usia kandungan bru 8week tpi boleh rasa sudah prgerakan nya

3 Các câu trả lời

8mgg hanya seketul daging tanpa sbrg gerakan. 9mgg br mjadi janin dan ada gerakkn halus. 16mgg kebykkn ibu2 br mula terasa tendangan baby 1,2x sehari. awal2 ni hanyalah denyutan nadi ibu disebabkan salur darah yg mgembang, nadi terasa kuat, rahim menegang terasa keras n cramp

sy rase tu angin or pergerakkan usus.plg awal bb rse tu pn bubble2 dlm 4 bln.. wallahualam

Biar betul? Belum cukup sifat tu