Salam ada tak ibu2 kembung perut...macam saya...ape pertua nk hilang kembung perut

5 Các câu trả lời

Sy perut kmbung bila lmbt mkn tp lmbt beberapa mnit dh msuk angin. Sy selalu stretching melunjur, tolak bdn ke depan n jln2 dlm rmh biar terkentut-kentut.

Sama, xtahu nk buat mcm mana jgk, setiap masa bloated. Mkn ke x mkn ke perut rs kembung jgk 😩 bila angin naik kepala, sakit kepala pulak 😂

2y trước

saya kepala tak sakit perut kembung...kadang2 jadi tak selesa

Salam. Masa saya hamil ada alami kembung perut. Elak makan lambat. Elak makan makanan yang berangin. Tapi kadang nasib boleh kembung juga.

2y trước

nak sapu minyak takut pulak

saya pun. astu perut bloating mcm dh preggy 6 7 bulan pdhal bru 4 bulan 😆😆

Sapu mnyak dkt blkang dngan kaki boleh ja sis kurang kembung .