Boley x ibu mengandung makan uphamol sbb sy dh 3 hari berat kepala... 36 week

2 Các câu trả lời

Kalau mcm doc saya bagitahu, preggy moms boleh makan paracetamol yg kandungan dia tak tinggi. Uphamol tu tak silap boleh je. Saya kalau sakit kepala sgt2 makan yg 400mg tu je. Takpun, makan veloxin sbb doc kata veloxin tu bagus and selamat utk ibu mengandung.

Hi mommy. Saya tak pasti. Sebaiknya refer doc ubat apa yang boleh dimakan