Normal ke 4 minggu x rasa mual langsung?

17 Các câu trả lời

Awal lagi sis, ikut org jugak, stgh org mmg awal dia alah, kdg tak ada alah langsung, kdg secnd trsmster bru mula. sya strt week 6-10, alah tak boleh bau wangian, tak boleh bau hnyir. nk masuk week 11 tu, hilang trus, tak sngka nak gugur. tepat week 12, trus gugur,Trus hilang semua alah sakit payudara smua.😥

mudah2an tak rsa la mual tu sis.. sbb klu dah rasa nak morning sickness tu rsa cpt2 nk bhnti.. setiap ibu xsma syntom smsa hamil.. ada yg xda lgsung morning sickness.. ada yg teruk & sedrhana

Normal je. orang kalau boleh tkmo mual² tu awk seksa rasanya seksa sgt hanya Allah je yg tau. sy start mual² & muntah teruk start 6w - 12w skrg alhamdulillah okay dah ☺️

Sy masa mula mula tak rasa mual sangat . Cuma takleh bau orang masak . Masuk je week 10 terus tak larat badan . Asyik rasa nak muntah je . Makan pun tak lalu .

knp nk rsa mual? klu blh tak nk mual2 seksa la bila kena..utk 4 minggu maybe stgah org tllu awal..ikut body masing2..

2y trước

just pelik ja msing2 tnya psal mual..maybe first pregnancy kli yg tnya tu tpi klu blh jgn la nk mual sbb klu dah kena seksa nya..mcm sya first pregnancy skjap ja tp bila pregnant yg second nie lbih truk kna..kupas n ptong bawang dah rsa mual lps tu muntah2,msk krta pun sma,nk mkn n mnm pun sama nk mkn n mnm pun bpkir byk kli..

Mungkin awal lagi kot sis.. saya start 7w sampai 13w ada alahan.. sekarang dh bekurangan.. ada sikit2 je tinggal 😂

lain org, lain rasa sis.. sy preg hari tu, alhamdulillah lngsung xde mual2 atau morning sickness smpai bersalin.. hehee

Alhamdulillah Saya Pon Takde Mual , Saya Tau Saya Preg Pon Sbb Period Lewat , Takde Tanda Lain Pon

sya 4 bulan rasa alahan muntah kuning cium bau pun tak dapat tapi 24 mggu dah kurang bau apa semua

normal sis sy ngndung xde mual alahan pon xde alhamdulillah baby sihat skrg dh 23 mnggu😁