Hai mummy..nak tanya selalunya kandungan berapa minggu boleh rasa baby bergerak?

2 Các câu trả lời

First baby supposedly 20week++ baru rasa betul2 baby bergerak. Tapi ada je yg rasa awal. Mcm Sy 17week dah rasa Tapi halus2 ja. Konfem mmg betul rasa baby bergerak sbb semasa checkup, time nak scan doktor baru letak kat perut, bila baby gerak2 tu Sy dpt rasa ada benda bergerak. Then, makin ber tambah week makin mudah rasa baby bergerak2

klau saya baby first 19weeks baru saya perasan.tu pon time checkup nurse yg tnya dah rsa ka grak sbb masa scan nurse nmpak perut gerak2 😂