Saya skrg 31week masalah uri dekat bawah tp xtutup sepenuhnya lg, uri akan naik lg x? Risiko dia bahaya?

2 Các câu trả lời

dah kena refer dgn pkar ke? kalo uri kt bwh stage 3,4...mmg confirm kena czer..uri kt bwh sgt berisiko ye puan..jgn buat kje brt2..kalo bleeding cpt2 pegi hspital..walaupun bleeding sikit2....bed rest ye..xboleh byk jln2 sana sini...sy uri kt bwh thp 3...34w dh kena admit kt hspital walaupun sy xpenah bleeding..38w dh kena bsalin scra czer..

3y trước

Yeke? Bru kene refer pakar sbb hritu check dkt doc kk dia ckp uri dkt bawah lg, uri x tutup sepenuhnya cuma dia ckp kene pantau awl, sy bru dpt date appoinment