Siapa yang ambil vaksin sebelum 14week. Ada kesan sampingan ka? Sekarang sy 9week

2 Các câu trả lời

saya ambil 1st dose masa pregnant 3weeks. masa tu tak tahu pregnant. Alhamdulillah takde apa² effect. 2nd dose saya ambil masa 15weeks, alhamdulillah jugak sebab takde apa² effect. sekarang ni kandungan dah 20weeks 2day. vaksin sinovac

Sy pun tertanya2 benda yg sama..sy last period 12/10..but second dos sy hari tu 11/10..