Tip persediaan barang2 ke hospital musim pandemik ini

1 Trả lời

hai salam..saya cuma nak bertanya..ibu² disini tip persediaan barang² keperluan bersalin di hospital..bagi musim covid tahun ini

3y trước

musim pkp ni brg x perlu byk..sbb kita x kn stay lma dkt hosp..utk brg bby lebihkn pampers je..bju bby standby 2 3 psg,wet tissue,bedung&topi..utk ibu bju spasang&kain btik& stokin(utk balik rumh je)..pad ibu bwak lebih sbb bru brsalin drh byk kluar kn..klau ad pilis/param/minyak angin boleh bwak..lpas tu bwakla biskut/roti/air kotak/air 2 in 1 ke..thermos..brg mandian ibu..powerbank..