Ibu2 yang suda ambik dos vaksin sinovac boleh tak syer2 pengalaman..ok juga tak ibu rasa...

2 Các câu trả lời

31/7 1st dose ,22/8 2nd dose.. spatutnya awal bln 8 period tp x ingat lmbt..after 2nd dose test upt +ve..4/9 g scan skali da 9w...so far xde mslh buat masa nih lg..

first dose 29/7 , 2nd dose 19/8. (sinovac) lepas first dose tu terus tak period . masa 2nd dose check upt positive . tak rasa kesan apa apa pun ☺