Ada pantang ke kalo pregnant tak boleh tengok horror movie??? Kenapa ya?

1 Trả lời

Org ckp utk elakkan terkenan benda benda tk elok kt baby. Tp tu la, sy pun tgk je segala jenis cerita horror la gore la 😅 itu je yg sy minat.

3y trước

Org dulu dulu selalunya larang tgk benda tk elok, yg ada rupa mengerikan ni sbb katanya nnt terkenan kt anak je klu suka sgt. Takpun klu tgk horror ni nnt ada benda berminat nk ambik anak dr kita. Camtu la