Adakah ibu² dah mendaftar vaksin?

11 Các câu trả lời

completed dh 2 dos☺️..msa preggy x bt.tnggu ank Kuar bru bt.tapi bt kt klinik.nk tunggu my sejahtera lmbt sgt.dos pertama,sakit kepala jdi.dos kedua.sgkut sakit gigi

Alhamdulillah… 🤲🏻 Dah lengkap kedua-dua dos vaksin 23.08.2021 masa usia kandungan (30 minggu / 6 hari).

sy dh lengkap pon second dose 17/8 haritu ☺️ so far semua okay tadak pening or demam apa

belum daftar lgi .tgu baby 26week baru daftar ..Tu pun harap2 tkde apa2 .

Alhamdulillah dh complete 2 dos vaksin masa 27 minggu 🙏🏻😊

Dah, saya baru first dos. so far alhamdulillah okay je

Alhamdulillah dh complete 2 dos ms 32w..

Sudah, dah complete dua dose 😁

sy da daftar msih menunggu..

esok dose ke2