Hai saya 15/3 saya gugur 12 week 3/4 saya check upt nek double line kabur ada yang macam saya ka?

Hai saya 15/3 saya gugur 12 week 3/4  saya check upt nek double line kabur ada yang macam saya ka?
5 Các câu trả lời

saya pun baru gugur 16/1.. lepas pada tu tk period smpai sy check upt 1/4 tengok2 double line,terus pegi scan dah ada heartbeat,7w alhamdulillah.. nak confirm kan sis boleh pegi klinik swasta ye utk scan..

4y trước

Tq sis amin amin🤲

Hormon mase pregnant ambik masa yg lama utk hilang sis.. Doc sndiri yg ckp.. Saye pon gugur date sama mcm sis.. Tp sejak tu saye xde check upt pon.. Sbb da gugur kan.. Buat ape check lg..

Yang clearblue tu trikh silp taip😣10/4/21

Hormon kandungan yg keguguran masih ada tu

sy pun sma mcm sis,, kabur

4y trước

Sama sis dengan saya.. Saya pon kebelakangan ni demam on off ari2 asa kram.. Sakit kepala pening muntah jugar