Hai mommy, nak tanya boleh ke awal trimester ni kita menggeliat pada awal pagi?

5 Các câu trả lời

Saya 1st pregnancy gugur, xtaulah kalau menggeliat salah satu puncanya. Sy mmg Suka sgt menggeliat. Time geliat tu rasa macam ada getaran kat bahagian bawah tu. So kalau boleh jangan kot if badan jenis x kuat.

3y trước

yeke.. ya allah.. seram pulak.. 😩

pernah gak baca ni. selalunya dulu cuba elak mengeliat. tapi kadang terlupa diri tu mgandung so mengeliat la apa lagi hahahha adoi

3y trước

kan.. hahaha sy pn kdng² lupa😅

kenapa tak boleh? saya ok je mengeliat lepas bangun tidor.

sy dlu tak berani.. smpai 9buln sy x mngliat ahaha

3y trước

alamak.. yeke

alamak.. sy pun mnggeliat 😅

3y trước

kdng² lupa 😅