Sy nk tnya minggu ke berape keluar sedikit darah dn darah keluar berape hari?Sy ingin tahu terima,

4 Các câu trả lời

Sbnarnya spotting/bleeding time pregnant ni x elok sbnarnya. Saya dah 10w so far dari awal pregnancy xde lagi kluar darah ke ape Alhamdulillah. Tp slalu dngar ade je spotting awal kehamilan mcm 4-5w mcm tu. Spotting implantasi tp tu pun x bnyak. Slalu 1-2 titik je warna pun brownish mcm tu bukan fresh blood. And usually 1-3 hari je .

10mo trước

iye betul tu

xperlu ada pendarahn jika hamil, melainkan period. bukan semua ibu hamil ada tanda pendarahan.

tak tentu sis.. spotting n bleeding is not a good sign.. better pergi klinik utk check

darah kluar awl ptg td je,mlm ni dh tk ada dh darah