Hye mummie semua,boleh ke sapu losyen panas dekat pinggang? Tq 🥰

3 Các câu trả lời

tak pasti laa .. bila baca dlm ni ramai ckp xboleh .. tp sy tanya Dr .. dr ckp sapu kt bkng boleh je sbb haritu pinggang sy sakit sngt ... tp jgn sapu bnyk2 la nanti panas sngt ..

2y trước

tu la .. tp jgn bnyk2 ... nanti panas sngt .

saya xtau xboleh sapu minyak panas. dr pregnant anak 1st smpai pregnant anak 2nd 15w saya sapu betul2 kat perut. bila baca komen kat apps ni baru tau kata xboleh 🥲

2y trước

xde jd apa pon 😅 dia org kata xboleh, saya ikot je. nak tau jugak kenapa xboleh. lupa nak tanya nurse time check up 😂

xboleh sis . bhayaa .