period tak dtg 2buln ....ttc6tahun

#ingintahu saya last period buln 8...bulan 9 smpai harini tkperiod lagi ..dh test hsil smua negetif ..semlm jumpa dokter mntk nak scan tkut ada penyakit lain ke ...tpi dokternya kata tkyah scan hmmmm dye pegang perut sya je n bagi acid folic pstu lgi 2minggu dy sruh dtg balik ....so pda ibu² pernh tk ada pengalaman mcm sya ni ...sya dh down sgt² igtkan ada rzeki thun ni tapi hri ni perut skit sgt² tah knpa ....ttc dh 6tahun keggurn 2kali ...msih menunggu malaikat kecil kdg sedih dok srng² ...

3 Các câu trả lời

puan pergi klnik biasa atau klnik pakar sakit puan?? jika puan pergi klnik swasta mmg btl pakar sakit puan..dia akan buat pemeriksaan terperinci utk tahu lebih lanjut apa yg abnormal brlaku pd bdn kita trmsuk scan tuk detect sm ada alami pcos...ovarian cyst...atau fibroid..tp kalau doc kata tggu lg 2 minggu puan rs mcm nk tggu dan xnk cuba another option jumpa doc lain tuk 2nd opinion puan tggula...tp dgn syart jgn stress2 n sush hti..just relax..tkut nnti kalau byk berpk n stress pn blh sbbkn kita akan lmbt period sbb hormon bdn tu trganggu..mg dpmudah segalanya .aamiin

2y trước

ooo .maknanye kalau mcmtu puan kena tggu result drh la...just makan je acid folic mcm doc suggestkan .in shaa Allah..kalau ada rezki psti ada... good luck .jgn stress2 k...😉✌🏻

cuba buat beta hcg

2y trước

cek dkt mana sis ..hospitl ke nak bgitau apa dkt dokter ..heheh

jgn stress ok