boleh kongsi sakit contraction tu mcm mn?? saya baru ank first dh masuk 37minggu .

7 Các câu trả lời

sy dh rasa lebih 24h sbb induce belon..dah induce belon turun darah..pastu sakitnya mcm pinggang nk tecabut..baring sakit,duduk sakit sudahnya bejalan sana sini kurangnkan sakit dan mudahkan pembukaan ...sakit mmg rasa senggugut tapi lg sakitla..last contraction mmg rasa nk berak sgt😆

Hihi sy ingat sy sorg jee tertanya2 macamana sakit contraction tu. Tadi petang pergi pac sbb turun lendir darah. Doc tanya ada contraction tak, sy blur tak tahu nak jawab.

Sakit yang menyucuk pinggang belakang. Rasa nak terberak . Rasa nak auto meneran sesuatu. Rasa perut keras yang bukan mengeras main2 .

fuh jangan ditanya macam mana... Sy first mom dah merasai nya ... ibarat sengugut tapi 100x ganda sakitnya....

hari2 rasa cirit birit . asyik2 sendawa . kentut kenapa ye🙃

Die rasa mcm senggugut tp 100x ganda sakitnya

Rasa macam nak berak + senggugut kuat

9mo trước

Haha punya sakit contraction tu sampai saya letih nak meneran walaupun bukaan dah 9cm 🥺 Akhirnya doktor decide czer sebab jantung baby dah drop