Mummy2 kt luar sana,apa korg buat ye kalau badan belakg korang sakit..ada ubat tmbhn ke korg ambil??

2 Các câu trả lời

saya pon selalu sakit2 belakang badan,,kdg Sy minta suami ltk minyak urut and urutkan saya sikit so rasa lega la juga even sekejap😊

3y trước

kalau ubat Sy makan acid folic dgn jus mamariam

selalu sakit belkg bila pregnant. minta tolong suami urut atau stanby mnyk angin yg jenis roll on tu

3y trước

ok sis..sy takut gak kalau urut..ada yg kate x boleh urut sgt..tp sy urut gak da sakit sgt..