Assalamualaikum..saya nak tanya kalau upt naik macam dalam gambar ni ada harapan positif ke👉👈

8 Các câu trả lời

alhamdulillah , terima kasih semua..harap ada rezeki saya kali ni..sebab baru lepas keguguran,,jadi macam takut sikit..

3y trước

semoga ada rezeki kita kali ni😊

+ve. Esok cek lagi pagi , petang dan malam . kalau keluar double line maknanya pregnant la tu .

positive.. nanti try lagi mesti da terang line tu. cuba lagi dalam seminggu 😍

Positive tu sis alhamdullilah jaga kandungan tu baik ii yea sis

90% macam positif.. nanti test lagi 2/3 hari lagi

positif sis. cuba test lg lpas bbrpa hari

tahniah