Batu karang kt buah pinggang time pregnant 5 bulan ada sape2 mummy prnh kne tak? Sakit sgtt2😭

1 Trả lời

kalau alami batu karang dkt buah pinggang .dlu ms mak sy kena mcm tu dlu doc pakar dkt private hsptl yg mak sy pergi tu pesan kena bykkn minum air kosong tuk flush dan makan tembikai..nnti batu karang tu akan hilang sndri dan keluar ms kita kencing jika kita kerap minum air kosong.. mg cpt sembuh dan dpmudahkan segalanya amiin..