Assalamualaikum... sy nk tanya.. kalau ada kencing manis, susu apa terbaik utk ibu mengandung ye?

2 Các câu trả lời

Saya penghidap kencing manis sebelum mengandung antara yang saya minum yang tak naikkan gula dalam darah bila buat bsp ; ESP Shaklee Susu Farm Fresh (asli) Susu Mamadil Susu Gold 916 Susu Full Cream Nestle

3y trước

ohh... okay.... terima kasih yaa ☺️

Waalaikumussalam, mommy boleh minum susu segar HL atau farmfresh

3y trước

HL elok ye... sy mmg tgh minum susu HL skrg.. ingat nk tukar.. kalau elok sy teruskan je.. terima kasih