hai mummy semua , biasa mummy semua buat buku pink brape week ?

19 Các câu trả lời

sy baru buka smlm 😅 .. 12 week genap .. sptutnya 9week haritu dah buka .. tapi kk dah full .. 4jam juga la prosesnya .. masa scan nmpak baby duk lompat2 hilang letih menunggu tu .

Saya buka buku on week-12. Scan kantung on week-8. Kalau tempat saya KK minta utk scan dekat swasta dulu then baru pergi KK utk register.

buat masa 11week, tapi better buat kalau dah 8week so ada masalah apa² boleh track awal . ☺️ congrates mommy's

hai mummy,siapa mcm sy? Scan 6 minggu 5 hari,cuma nampak kantung n telur kuning?Jmpa doc lg 2 mggu utk reapet scan.

Doctor kata jangan lebih 12 minggu kan? Saya baru 7 minggu dah excited nak buat buku pink minggu ni hahaha 🤭

Sy baru bukak smlm. Hehe. 8w dah 😍🥰 elok buka awal jgn tangguh senang trace jika ada masalah. Tc mommies ❤️

2y trước

Ic mmg bawa. Bawa kad nikad sekali sis😁

dah 11w..sye bru bukak buku pink..mlangnyer isnin ni bru p kk scan n amk drah...first time jugak ni...hehe

Depend pd appointments booking kat kk. Cam sy 13 weeks. Then doktor scan baby tgh dok menendang 😊..

sy skrg 8w.. nanti 10w repeat scan..dktor kata 12w ke bwh buat buku.. x sabar rasa

saya bukak buku masa 7weeks.. dapat tarikh awal kat kk 🙊