Cirit birit bayi 9bulan lbh dr 5 hari.tk prnh muntah.mkn minum ok,aktif brmain, semua nya ok saja..

3 Các câu trả lời

bayi sy kdg2 najis nya [email protected] najis nya kehijauan..mmg fully bf..makan hari2 sy bg bubur nasi + buah + snek ptg(biskut baby)...tpi dah bbrpa hri dia alami cirit birit tpi tk muntah..sy risau sbnrnya takut2 dlaman ke apa n tkut jgk berat turun nnti 11 bulan nk timbang kan..tk byk kali dlm 1 hri mmbuang tgk keadaan kdg2 byk kali lbh dr [email protected] 2 kli je shri..ke pemakanan atau susu sy tk berkhasiat?..sbb susu sy da cair..byk foremilk dr hildmilk..sy mmg prsaan..sbb sblom dia isap kdg2 sy pam dlu buang foremilk sedikit tuk kurangkan foremilk tu..tu sy konfius n tk de pngalaman..ingin brtnya sapa2 prnh mngalami situasi mcm sy tao lbh kurang tao lbh arif ttg ni..ke terus bwk pi jupe doktor??..sbb ada tnya bru ni kata klu najis ank brdarah,tk aktif, tknk mkn minum,tk brmaya bru pi rujuk doktor..sy pun buntu skrg ni...

9mo trước

texture najis macam mana? cirit ni texture najis tu macam air/watery. boleh jadi anak membuang terlampau kerap. ada yg sampai melecet. anak tak selesa, merengek. bila anak dah mula makan, texture najis memang akan berubah sikit. pantau je dulu. tapi kalau tak yakin nak bawa jumpa doc pun takde masalah.

Kalau pendapat saya, saya akan terus rujuk doktor baru rasa lega dan tahu punca.

Hi, mommy. Macam mana baby? Doktor kata apa?