Minum Air Gula

#ingintahu Nak tanye mummy² semua lepas minum air gula, kita boleh minum air masak tak masa tunggu 2 jam tu?

3 Các câu trả lời

saya baru esok kena minum utk kali kedua 😅 sebab ta faham sgt memula to, p minum air masak lpas muntah . endlast bacaan 7.5 (border) misi cakap,masa puasa bcaan 4.3 je, so doc suruh repeat kandungan 7bulan 😅

Kalau tmpt sy buat air gula (klinik swasta) diorang tk bg even air masak sekali pun. Sbb bsp seterusnya blh jadi lari

thanks sis. lamanya nak tahan lapar tu 😅