Milk booster

#ingintahu hi mommy² semua kandungan saya berusia 26 minggu boleh ke saya makan pil milk booster yang berada di gambar bawah dari sekarang u tuk menambah susu badan ni ank kedua saya anak sulung xpernah menyusu badan sbb langsung xde susu badan saya ibu muda umur 19 dan ni anak kedua saya #pleasehelp

Milk booster
7 Các câu trả lời

minum susu ibu anmum tnpa perisa lgi sihat sis n lactating. bagus sebelum n selepas bersalin. sis menyesal buang duit tk suda beli product mhl2. ada baik ada buruk beli pill. baiknya mugkin muda tapi kalau sis jenis minum air bnyk and hydrate cukup mkn pill mukin sesuai untk bdn sis. untk Sy la Sy mkn pill selalu lupa minum air Bila dh busy jaga anak tkde siapa tolong susuh urus diri sendiri. Sy pilih minum susu ibu senang sikit untk booster susu. lgi2 ibu yg pertama kali berpantang. jgn sush2 or risau nk mkn benda complicated.. pill selalunya dia recommend minum air at least 2L sehair. jenoh kita nk ke tandas dgn sakitnya lgi.

kalau pendapat sy. jangan dulu..ape² nak ambil milk booster ke ape..lepas bersalin..dan dapatkan nasihat daripada doktor yang bertauliah..

remedy homeopathy semua selamat, inshaAllah...boleh consume dari awal preggy pn x de problem... inshaAllah

Dapatkan nasihat doktor dulu sis. Bahaya ambil ubat sembarangan waktu preggy. Boleh membahayakan janin

Consult dgn dktr dlu utk ambil ubt2 luar.

Homeopathy selamat in any condition.

Tlg consult doctor dulu