Setiap makn mesti rasa nk muntah

#ingintahu kenape ye ...setiap sye makn mesti nk muntah ...ada sape ii tahu ke kenape mcm ni...sye ni sebenarnya kuat mkn ...senjak sye tak datang bulan ni sye selalu rasa muall ...cuma sye nk hidu bau minyak angin dan benda yg berangin ketika makn..tolong beritahu saye

1 Trả lời

Dah delay period ke? kalau dh delay boleh check terus UPT. kalau rasa simptom mcm pregnant boleh check.

2y trước

iye kalau ada rezeki sye nk ucap terima kasih kt semua yg beri sye dorongan untuk pergi check