Gerakan janin#

#ingintahu Kandungan sy da 31 weeks 3 day..tp sjk pg td janin kurang bergerak...biasanya mlm aktif..tp mlm pun lmbut je grk..adkh itu normal atau sy kne g hspital...?sy risau la...ade rase grk tp xkuat..perlahan je..lembut je..adkh ibu2 ade penglmn mcm sy..?blh mnt pndpt x ibu2 semua??😢😢

2 Các câu trả lời

separuh org blh d katakan normal,,tpii klau sis risau,,sis blh pergi dkt emergency,,, sye haritu baby kurang gerak xckup gerakan smpai 10,,smpai hospital dkt bhgian emergency diaorang pasang alat utk dgr jantung baby,,, alhamdulillah baby sye ok,, mgkin dia tidur sis,,, klau sis risau blh pergi dkt klinik atau hospitall

3y trước

klu normal alhmdulillah...

better check kt klinik sis...

3y trước

slalunya rm50 utk scan biasa (2d)..tp Kalo scan 3 4 5d...lebih Mahal n detail...☺️