salam, nk tanya normal ke kalau dah 16 weeks pedih ulu hati

15 Các câu trả lời

Normal. Saya kena sampai tak boleh bernafas. Nanti time appt, mintak doc ubat. Sebab bila pregnant ni tak boleh amik sebarangan ubat. Saya dulu doc tak bagi amik gaviscon. Not suitable for pregnant lady dia kata. Time saya kena heartburn, saya minum air panas lepas tu muntah. Sampailah angin tu takde 🥹

Normal. Sy awal pregnen dlu buka mata je bgun pagi tu terus sakit sbb xleh lmbat makan. Kena makan trus. Kdg kalau xda mknn sgera mcm roti ke biskut, tpksa laa sy masak dlu smpai begegar2 mnahan sakit pedih ulu hati tu masa masak 😅 alhamdulillah makin bsar kandungan pedih ulu hati xberapa sgt dh terasa

time pregnant ni normal je kena pedih ulu hati. so lepasni boleh kurangkan makanan pedas. pastu kalau pedih ulu hati, boleh makan gaviscon pink.

3mo trước

baik tq sis

Normal sis. Adatla ada nyawa kita bawak. lain org lain pembawakan. Yang penting jaga makan dan jgn stress. enjoy the moment 😉

Saya dari 15w sampai 26w ni masih ada , memang sakit teramat2 la 😭😭

normal. sy dah 25 week. pedih ulu hati dengan sembelit. haha layan jela. ☺️

3mo trước

betul tu sis

normal..sya pedih ulu hati dri first trimester smpai 3rd trimester 😂

Normal sis, Saya mengandung 3-4 weeks pun dah rasa pedih Ulu hati

kne jaga mkn sis.. jgn mkn yg masam pedas.. waktu mkn mesti mkn..

3mo trước

kurangkan lah... makin besar makin siksa kalau gred time pregnant.

Sy 32w pun selang sehari mesti pedih ulu hati 🥲