Hi, saya baru 17mngu. Mcm mne nk tau baby da start menendang? Rasa geli2 dlm bwh perut ke?

6 Các câu trả lời

19 weeks 3 days.. baby i dh kick 5 kali.. dalam lima minit.. mungkin sebab saya bawa bercakap kot 😂.. lepastu tkde lagi nak kick kuat.. ada rasa tiba² je skrng.. esok nk scan 20 weeks.. moga moga baby tak kepit kaki lh😂

Sama saya pon dah 17 minggu 4 hari hari nie. Aah rasa mcm geli2 senak2 emm mcm rasa ada bende bergerak dlm perut n die x sakit tp mcm tibe2 eh.. Eh senak. Mcm kne cucuk cucuk dlm prut tu. hahahha

sy 20 weeks baru rasa pergerakan baby. rasa mcm ada yg pusing2 dlm perut. baby kick selalunya 3rd trimester baru rasa. esok nk scan perut. moga2 baby baik bg kerjasama tk kepit kaki hehe🥰

Rasa geli . Saya 20 week rasa dia tendang dah. Smlm scan. Bila dia tendang mmg rasa nak terkencing je. Tak boleh tahan kencing waktu yg lama.

lebih kurang gitu lah... tapi tunggu nnt dah 23 minggu, baru jelas baby bergerak

Klau sy rsa mcm angin dlm perut bergerak ii gtu,, mcm tu lah kut lbih kurang