Ada tak macam saya, perut kadang2 nampak, kdg2 mcm normal biasa je 🥲 13 minggu 4 hari

2 Các câu trả lời

Normal awak. Anggaran saiz baby waktu 13 weeks ni sebesar buah peach sahaja. Apa yang penting keadaan dan tumbesaran baby di dalam perut. Saiz perut tak penting pun. Sebab baby duduk dalam rahim dan dilindungi oleh amniotic sac. Ada orang dah 3rd trim pun tak nampak sarat. Just enjoy your pregnancy journey 🌹

1y trước

caranya scan jela. lagipun masih tersangat awal utk perut nmpak besar sebab size kecilll sgt lagi.

kcil. lg.. kadang rasa kosong pun..