normal ke mkn zincofer slain rsa pening dan mual²,saya juga cirit birit dan air besar warna hitam?

3 Các câu trả lời

bab najis hitam tu normal, ubt zat besi mmg akn btkan njis jd hitam.. bab muntah tu pulak, cuba awk tukarkan ubt tu mkan sebelum tido dgn air sunquick.. klau still muntah jugak bru inform nurse balik

Kalau tak sesuai sampai pening mual tukar ubat lain kt klinik. Warna air besar mmg akan jadi hitam mkn ubat iron.

normal selagimana xmemudaratkan tapi kalau teruk sangat bolee tukar ubat.Kalau bab warna najis tuu memang normal