Usia kndungn sy da msuk 5 minggu. Tpi sy still mual² . Ad x tips utk hilangkn muntah² tu dgn cepat?

8 Các câu trả lời

Apa yg still mual2? Hehehe sebb morning sickness ni normally start 4-14 minggu. And bsyukur sbb hormon mual2 ni kuatkn janin. Baby need that hormon

saya MKN asam dgn coklat krng rsa mual n xmkn benda berminyak MKN yg berminyak MMG xsnng ddk nk mnth loya je

3y trước

tapi stiap kali sy lpas sy mkn sy asyik muntahkn makanan yg bru sy mkn😔

normal sis..saya sampai trimister 2 masih menguntah..ikut body n hormon masing2...

nrml sis..sis rjuk doc lau x slse doc akn bg ubt tahn mntah..

Sis boleh amalkan ni🥰 Sya jual sya minum❤️

msuk trimester 2 nnti okay la tu

Untuk ibu menyusu pun boleh🥰