Hi mommy ade ke yg mcm sya pregnnt 8 week makin truk alah nye nk mkn xlrt nk tdo sush bdn mkin skit²

1 Trả lời

itu normal sis. sbb bdn dan mindset kita mula adapt utk perubahan. alahan dan morning sickness pula xsama setiap mommy. ada yg alahan dr trimester pertama, ada yg mula dr trim ke2 / ke3, malah ada juga mengalami alahan sepanjang pregnancy. semoga sis kuat dan alahan makin hilang selepas beberapa minggu. yg penting sis jaga kesihatan utk both mommy dan baby.🙂