Kaki bengkak diawal pregnant normal ka? Ia terjdi slepas mkan laksa?? Sebb ni 1st pregnant sya? Tlg?

2 Các câu trả lời

saya wktu awal preg smpai 5bulan ke atas ada jgk mkn laksa sis... tpi Alhamdulillah saya tkda bgkak kaki now 35w dh... cma pnh alami alergik kt bdn ja

3y trước

ya btl stiap org xsama... ada yg blh mkn ada yg xblh

klu dh buat buku pink,nnti boleh info doc or nurse ye..bukan sbb laksa, tpi ni brkaitan dgn kesihatan kita sndiri..

3y trước

Ok baik tq.. 🤗