Salam semua momies..harini bby kurang grak knpa yer..agak resau..mggu ke 24 dh..prlu buat scan x ?

4 Các câu trả lời

Sya prnah juga rsa mcm tk gerak , so terus prgi check . Jantung okay cuma dia tk active mybe sbb kita penat atau mkn terlampau bnyk . Doktor pun ckp tk salah klau kita ada rsa was was mcmni sbb klau dh biasa baby gerak tuba tiba tk gerak sgt , boleh je prgi check . Awak je thu baby awak kan hee

2y trước

hehe yeke..btul2..tima ksih sbb dh kgsi pngalaman brsma..tq info ya

selagi belum start mggu 28 n x perlu kena catat gerakan dlm buku pink lg, x perlu risau. sbb baby blum cukup besar utk awak rasa gerakan dia sepenuhnya. asal bulan tu ade rasa dia gerak cukup dah. dah masuk mggu 28 ke atas x gerak or x cukup 10 gerakan, yg ni yg kena risau

2y trước

Noted ..tq ya sis utk info

sis kena cukup rehat Tau..klau rasa baby kurang gerak cepat2 baring brehat...