siapa ade fibroid mase mengandung...bahaya pda kandung tak??😪😪

3 Các câu trả lời

Sy ad fibroid...seblm pregnant saiz 12*11 cm...time follow up 27w fibroid 8*9cm...skrg 32w blm tau lg still saiz sma or mkin kcik...alhamdulillah smpai skrg xde sakit lg n fibroid sy on xhalang laluan baby...

3y trước

sy dua dpn blkg mmg start sakit masuk 4 or 5 bulan nie😪😪kdg nangis thn sakit..tido xslsa..demi baby thn jew..awk pon baby first ke

depend pd jnis fibroid yg mcmne dan juga bsrnya..try puan bncng dgn doc pakar yg merawat..mg dpmudahkan segalanya .aamiin

3y trước

masih follow up pakar pantau smpai bersalin..fibroid sy ade dua..tpi xmembesar..amin tq awk

Yer saya pon ada fibriod in pregnancy...

3y trước

sy tiap bulan follow up pakar smpai bersalin sebb fibroid sy ada 2..blkg bwh..risau tutp.lalu bersalin normal..doktor sy pon ckp mcm itu..cume xlrt perut kerap keras sakit sgt..kdg rase sakit itu smpai nangis bab sy ade alahan truk..