Sy kdungan 17minggu dan tahu jantina ank..blh tak dlm.masa ni kita beli brg baby..

11 Các câu trả lời

depends. saya ikut mak sy sruh beli time 7bulan ke atas,1 taknak membazir beli lebih tp pakai skjp 2 sbb tak larat morning sickness haha

Boleh sis , start beli barangan yg besar serta selain drpd baju . For baju better beli after 25 weeks keatas or 30 weeks keatas .

boleh je sis. slow² beli. nnti bila beli gedebuk terasa duet pon keluar bny jgk

boleh je sis. kalau takut tiba2 keluar jantina nye berlainan, beli unisex dulu.

Depends pada awk sis, mcm sy anak first ni start beli masa sy dh 6 months

blh je yunk.. bli sikit² smntara nk due nnti brg pon dah lengkap..🥰

Boleh je. Nnt bila dah perut besar xlarat nk jalan2 dah 🤭

best nye 17weeks da tau jantina...sy tggu 20weeks bru g scan

beli je sis slow2. nnt da complete lapang kepala

sy 23w blom thun jantina..