Hi semua, saya first time pregnant dh 4 weeks 6days. Boleh ke saya berpuasa ya?

1 Trả lời

If tiada alahan yang teruk dan sebagainya, boleh cuba untuk puasa. Tapi, if tak larat jangan teruskan. Takut membahayakan. Orang kata first and third trimester kena jaga elok-elok. Ikut ketahanan awak. Kalau okay boleh puasa, teruskan. 😊

2y trước

terima kasih atas perkongsian yang sangat membabtu.. saya siang2 rehat je.. sahur makan bnyak juga..