Hai moms,suntikan dexa tu sakit sangat ke sbb ada org ckp memang sakit sangat..ni 1st sy ceaser😔😔

3 Các câu trả lời

saya dah kena dexa masa 33week haritu, bagi saya tak sakit..sakit masa nurse cucuk jarum tu je..takdelah sampai menangis..tapi effect saya lain sikit..lepas cucuk tu saya berpeluh sampai basah baju..

nk kta sakit mmg sakit...nt nurse akn injek 2x dalm msa 24jam ke 12jam...ggit bntal msa nurse ggit tu...jgn keraskn bdn...ambik nfas slow2

2y trước

sama2

ye sakit sgt smpai mengalir air mata saya mase kena cucuk tu😅

2y trước

alamak,lama ka sis rasa sakit nya..sy 10hb ni admit da 11hb ceaser..