Boleh share pengalaman ibu hamil anak perempuan atau lelaki ka?

15 Các câu trả lời

Sye pregnant anak lelaki alahan teruk sampai 5 bulan. Xberhias sebab muka memang jadi flawless dan berseri. Xsuke makan manis, suke makan ayam Anak perempuan, xde alahan, suke makan manis, suke berhias dan xbole makan ayam.

baby girl. awal tri muka kusam, dah 3rd tri berseri pulak tapi tahap kemalasan mekap/skincare 100% takda. selera makan semua ok. takda alahan langsung. masam manis semua telan 🥰

saya takde symptoms, kulit tak breakout, tak pernah muntah atau alahan. bila scan babygirl 😂 betul2 saya igt baby boy sbb baca online banyak leaning towards boy. hehe

bab ni susah sikit, kena scan gender juga sbb tiap org tak sama. mcm ada stgah org suka makan manis kira anak ppuan , stgah anak lelaki.

baby girl. takda alahan. kulit muka licin flawless. rambut lebat. suka makan manis2.