Kalau org pregnant mmg rasa panas dan berpeluh ke ketika tidor

19 Các câu trả lời

org tak preg pun pns apatah lagi kte yg pregnant ni kan. nasib kat tempat sy ni bila ptg hujan lebat. jd mlm angkut toto tdo je atas mozek kat ruang tamu. sejuk je rasa. tdo dlm bilik dia punya panas tu mcm duk dlm sauna.

iya betul ... bukan setakat tidur asal masa bangun pun kalau boleh balik2 mahu mandi untuk sejukkan badan ... macam saya kena minum banyak air putih dgn selalu on aircond sebab kepanasan

Betul sis, saya ni sampai kan sanggup pasang aircond dkt bilik saya di rumah mak. 24h aircond bila anak keluar pun sentiasa nak aircond juga 🤣😂

ye. husb smpai brbungkus2 selimut kite nya x brselimut dgn pkaian pndek beraircond berkipas😂😂. prnh sy mndi jam1 pagi sbb panas sgt..

Sis saya nk tumpang tanya sikit kalau nak naik hp nk kena minum air ape yae saya dengar member kata kalau minum air jus ribena blh naik btl x

5mo trước

Boleh cuba pati buah delima

Awal pregnant saya sejuk sampai kena pakai stokin kalau malam. Masuk 7 bulan pulak kena on aircond bila tidur tak tahan sgt panas

assalamualaikum sis @doktor.sy da ikat tp kerap bangun kencing antara 5-10minit ..badan pun kadang brpeluh..adakah sy ngandung

5mo trước

check upt

betul sis. sy pregnant, setiap masa rasa panas. kalau tidur tu memang kena pasang aircond dengan kipas.

5mo trước

Terima kasih jawab 😊

ye betul tu ,saya siap pakej mandi pagi ii buta sbb badan tak tahan sangat panas dlm kol 4 atau 5 gitu pastu mandi lagi

hye awk semua. Ada ke yg scan 6mggu belum nampk kantung☺️ sbb minggu lepas sya scan belum nampak apa² dr ckp

5mo trước

scan blk 9w. inshaAllah klw kndungan jdi msa 9w tu knfm dh npk. nk lbh knfm, mcm sy ,sy scan msa 12w..