Kalau org pregnant mmg rasa panas dan berpeluh ke ketika tidor

19 Các câu trả lời

Sy pun rsa pnas... Kiranya tidur dgn kain basah nak bg sejuk badan... 😅😅😅

tdo mcm pegi bersenam...berpeloh2...nk2 tmbh skrg musim panas...combo...🙂‍↕️

ye sis..mmg panas dan saya on kipas dan Aircon skli dpt tidur..

saya start rasa mcm ni masa 3rd trimester.. mlm2 pun bgn mndi

sis nk tanye .sy da ikat tp kerap kencingla.dlm 5-10 minit sekali

5mo trước

Kencing kotor kot. Nak cepat pergi klinik sis.

hari² rsa mcm sauna lepastu p timbang berat maintain 😅

bukan waktu tidur je 😭

5mo trước

sameee masa tidur paling teruk berpeluh2 tu tapi waktu lain pun panas & berpeluh juga 😭 sebab bila preggy badan kita kerja keras lebih dari biasa. jantung pam lagi laju, sel baru terbina lagi banyak etc. macam enjin kereta kena ram 24/7, sebab tu panas lebih dari biasa.

yup

ya